FZH MASSAGE & PILATES

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en ontspanningsmassages en pilates lessen bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.                                                    Tel.06-53984847      info@fzhmassage.nl          

 
 

Meer informatie over triggerpoints!


Deze masseur is een triggerpoint behandelaar;


Een Triggerpoint behandelaar is in staat om cliënten beter te kunnen begeleiden bij de dagelijkse zelf behandeling van triggerpoints. Hierdoor krijgt de cliënt meer invloed op het herstel en maakt hij/zij minder kosten.

Indien je triggerpoints  dagelijks zelf ook behandeld kun je namelijk in korte tijd nog veel grotere resultaten boeken dan wanneer je het om de week of om de zoveel tijd door mij laat doen. Ik zie het dan ook als een voorrecht om jou te mogen masseren en je triggerpoints te kunnen behandelen en je ook, indien je dat zelf graag wilt, ook aan te leren hoe je deze triggerpoints zelf kunt leren te behandelen.


'Sinds 2015 ben ik begonnen mij te verdiepen in de kennis van het weefsel rondom de spieren en triggerpoints. Sindsdien implementeer ik de triggerpointbehandeling in mijn massages, dit houdt in dat ik de triggerpoints die ik tegen kom tijdens de massage behandel en ze probeer weg te masseren. 

Sinds 2018 geef ik echter ook specifieke triggerpointbehandelingen en heb ik al veel cliënten mogen bijstaan en merk ik de toegevoegde waarde van deze behandelmethode. Het maakt je namelijk minder afhankelijk van je masseur en behandelaars. 

Sinds 2018 ben ik me nog verder  gaan verdiepen in de diverse westerse en oosterse benaderingen van het weefsel (ook wel genaamd fascia release) waarbij ik merk dat deze behandelmethodes diep samengaan bij de behandeling van Triggerpoints. Hiermee krijg ik steeds meer tools om nog een ieder op maat te kunnen behandelen.


De FZH TriggerMassage is een triggerpointbehandeling met aansluitend een korte massage. Hierbij leg ik je vervolgens uit en leer ik je aan hoe je je zelf kunt leren dagelijks te behandelen.  . Deze behandeling duurt in totaal 60 minuten. 


Triggerinfo.pdf (520.71KB)
Triggerinfo.pdf (520.71KB)