FZH MASSAGE

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en ontspanningsmassages bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.                                                    Tel.06-53984847      info@fzhmassage.nl          

 
 

Recensies

Hieronder vind je een paar recensies van cliënten!


Hi Franciska, de triatlon was echt supergaaf! Enne nul last gehad van mijn knieholte...! Dat was echt heel fijn!!! Dus ja missie geslaagd en op naar de volgende. Ik blijf overigens zeker aan je denken bij eventueel ongemak . Ik vond je behandeling erg prettig. Groetjes Y.


Hi Franciska, even een kort berichtje om je te laten weten dat de marathon geweldig gin. Als ik nog eens zoiets ga doen weet ik je weer te vinden. Groetjes Gijs


Franciska is een hele gezellige en open vrouw, maar nog belangrijker is dat ze heel goed is in wat ze doet! Ze doet veel aan nascholing en heeft daarom zich ook ontwikkeld in de meridianen en voetreflex therapie. Om die reden past zij de techniek toe waarvan zij denkt dat die bij jouw lichaam/situatie past, maar altijd in overleg! Op maat gemaakte behandeling dus! Ook houdt ze de voortgang bij en maakt zij gebruik van professionele apparatuur. Ze wist bij mij precies de juiste triggerpoints te vinden en na een aantal maanden elke 4 weken gemasseerd te zijn merkte ik ook echt verbetering. Ik voelde mij meer ontspannen en de knopen kwamen minder snel terug. Soms konden we de hele behandeling kletsen, maar als ik stilte wilde en lekker wilde genieten van stilte en ontspanning dan kon ik dat ook aangeven en hield ze daar rekening mee. Heel prettig dus! Ik koos ervoor om thuis gemasseerd te worden, omdat de kosten voor mij in Amsterdam West niet veel hoger waren dan bij een goede masseur in een salon. En nu hoefde ik er niet eens de deur voor uit! Ideaal dus! Ik raad haar iedereen aan! 

Marlijn

 

Enige tijd geleden een heerlijke ontspanningsmassage gehad dankzij een massage cadeaubon. Ontzettend genoten! 

Lineke

 

De stoelmassage van Franciska kan ik zeker aanbevelen, op mijn jubileum heb ik mijn vrienden en gasten getrakteerd op een stoelmassage, iedereen was laaiend enthousiast over deze ontspannende originele traktatie en ging relaxed en blij naar huis. Bedankt Franciska dit doen we zeker nog een keer! 

Paula

 

Ik heb zojuist een heerlijke ontspanningsmassage van Franciska mogen ontvangen. Franciska kwam op mij over als een vriendelijke, deskundige masseuse. Zij was ruim op tijd aanwezig, hield een korte intake wat betreft eventuele gebreken en/ of fysieke ongemakken en gaf uitleg over mogelijke massages. Vervolgens had ik de keus uit diverse oliën en kwam ik helemaal tot rust tijdens de ontspanningsmassage. Zij constateerde zelf een aantal pijn/ aandachtspunten welke Franciska extra aandacht gaf in haar behandeling. Na een behandeling van ruim een uur voelde ik mij heerlijk en vol energie. Ik kan eenieder de massages van Franciska aanraden! Ik heb zelf gelijk een vervolgafspraak gemaakt. 

Groeten van Hans


Vorige week heb ik van Franciska bij mij thuis een heerlijk ontspannende massage gekregen. Na eerst wat vragen te hebben beantwoord besloten we samen welke lichaamsdelen het best behandeld konden worden. Daarna kon ik zelf een oliegeur uitkiezen en begon Franciska rustig aan de massage. De massage voelde heerlijk aan en knopen en pijnpunten kregen de aandacht die ze nodig hadden. Ik kwam helemaal tot rust en aan het einde van de massage was ik lekker ontspannen. Kortom een aanrader, ik zal zeker vaker een massage van Franciska boeken.

Claudia