MASSAGE EN PILATES BIJ JOU AAN HUIS & OP LOCATIE

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en wellnessmassage bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.   Tevens pilates privé en groepslessen in heel Noord-Holland                         Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

Bij FZH Massage en Pilates staat kwaliteit voorop, maar ook hier zijn er soms aanbiedingen, volg ons daarom op facebook!


De FZH Massage & Pilates cadeaubon

Bij elke FZH Massage & Pilates cadeaubon ontvang je  een welkomstgeschenk van de 100% natuurlijke verzorgingslijn van S.P.A. (Super Plezierige Aromatherapiebehandeling)!

 

 

Super Plezierige Aromatherapiebehandeling (Massage producten van S.P.A.)

Bij elke massagebehandeling die jij boekt maak ik gebruik van de massage oliën. En indien je dat lekker vind gebruik ik ook de kruidentincturen van de 100% natuurlijke verzorgingslijn van S.P.A. (Super Plezierige Aromatherapiebehandeling)! Dit is een geïmporteerd 100% natuurlijk product uit Frankrijk dat ook nog eens ontspannend werkt.  Dankzij deze producten heb ik als masseur geen last van allergische reacties en mijn cliënten tot zover ook nog steeds niet...tevens ruikt het gewoon erg lekker en neem de huid deze olie heel gemakkelijk op! Wel zo plezierig!


 Ja wij accepteren ook de Massagebon van Massagebon.nl

Massagebon.nl