FZH MASSAGE & PILATES

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en ontspanningsmassages en pilates lessen bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.                                                    Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

 
 

Cadeaubonnen, 10-rittenkaarten, stempelkaarten waarbij de 11e massage gratis is en andere aanbiedingen

 

Rondje van het Huis Stempelkaart; boek 10 x een FZH massage en/of privé pilates les en ontvang de 11e massage/les helemaal gratis! 

Bij elke FZH massage en pilates privéles komt er een paraaf op je kaart. Een volle strippenkaart betekent dat je een gratis massage cadeau krijgt! De kaart is deelbaar met familieleden en 1 jaar geldig!


De FZH Massage & Pilates cadeaubon

Bij elke FZH Massage & Pilates cadeaubon ontvang je  een welkomstgeschenk van de 100% natuurlijke verzorgingslijn van S.P.A. (Super Plezierige Aromatherapiebehandeling) waar ik mee masseer en een stappenteller voor jezelf en voor degene aan wie je de bon cadeau geeft!

 

Ontvang bij elke eerste FZH massage een S.P.A. welkomst presentje!

Bij elke eerste massagebehandeling die jij boekt ontvang je een welkomstgeschenk van de 100% natuurlijke verzorgingslijn van S.P.A. (Super Plezierige Aromatherapiebehandeling) waar ik mee masseer!