FZH MASSAGE & PILATES

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en ontspanningsmassages en pilates lessen bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.                                                    Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

 
 

Contactgegevens


Franciska Zech-Hillebrand

FZH Massage & Pilates, 

tevens geregistreerd onder de handelsnamen

FZH Massage & FZH Sport en Wellnessmassage

Postadres: Torenmolen 8,1035 A.V. Amsterdam

 

Tel.06-53894847

info@fzhmassage.nlOpeningstijden : maandag t/m zondag, alleen op afspraak


Reserveringsvoorwaarden:

  • Tijdens het masseren kan ik geen telefoongesprekken aannemen;
  • Spreek bij geen gehoor de voicemail in met je boodschap of stuur een whatsapp;
  • Indien ik voorafgaande aan de 1e massage meer informatie nodig heb bel ik graag altijd persoonlijk even terug; soms stel ik door de telefoon al een paar vragen om te bepalen wat voor massage voor jou het beste is en zodat ik me indien nodig kan voorbereiden;
  • Vermeld bij een e-mail bericht ook altijd je telefoonnummer, dan kan ik zo nodig terug bellen om eventuele aanvullende vragen te stellen;
  • Bij FZH Massage & Pilates kun je alleen terecht voor gediplomeerde, professionele massages zonder enige bijbedoelingen. E-mail correspondenties of whatsapp berichten van andere aard worden niet beantwoordt.