MASSAGE EN PILATES BIJ JOU AAN HUIS & OP LOCATIE

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en wellnessmassage bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.   Tevens pilates privé en groepslessen in heel Noord-Holland                         Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

Team FZH is 2022-proof, aangesloten bij de juiste instanties en voldoet aan alle regels!

 

U gaat in zee met een gecertificeerd, professionele masseur en sportinstructrice.

Een professional met een missie: gecertificeerde, veilige en vaardige massage en sportlessen mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen, sporters en amateurs, zakelijk en creatief.  Franciska werkt met passie en streeft naar het geven van de best mogelijke massage en sportlessen van hoge kwaliteit, hiervoor volgt zij continue verplichte maar ook niet verplichte vooruitstrevende bijscholingen en wisselt zij ook uit met collegae. Nadenken over de oorzaak van de klacht, invoelen en aanpassen en behandelingen op maat. Ook werkt Franciska samen met diverse zorgverleners en kan ze ten alle tijden informatie inwinnen en op tijd doorverwijzen. 

 Alle diploma's en certificaten zijn op verzoek aantoonbaar en dankzij nascholing op elk moment van de massage rechtsgeldig. 

Samenwerken in de zorg voor meer professionaliteit!

Als NGS sportmasseur sta ik garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en vaardigheid. Dat betekent voor mij ook bij je eigen vak blijven, op tijd doorverwijzen, bij twijfel advies inwinnen, alle bijscholingen volgen en ook de vooruit strevende nascholingen proberen te volgen. Ik vind het ook erg belangrijk om samen te werken met andere zorgverleners.

Ik ben dan ook erg blij en trots dat ik met mijn massagepraktijk mag samen werken met huisartsen, fysiotherapeuten in mijn eigen regio en advies kan inwinnen bij huisartsen, fysiotherapeuten, massage therapeuten, een pedicure, podologie en een huidspecialist.

Meer informatie over 100% natuurlijke massage olie van S.P.A.:

www.aromatherapie.nl

 Ik ben ook te vinden via de volgende websites:

www.massagebon.nl

www.massage.nl

www.boekeenmassage.nl

www.alleadressen.nl

www.massage-info.nl

 

Privacy Wetgeving

Sinds 25 mei 2018 moeten alle bedrijven die omgaan met persoonsgegevens voldoen aan de nieuwe privacy wetgeving A.V.G. die dan van kracht is.

Neem je contact op via mail, voicemail of op een andere manier voor informatie of reserveringen, dan geef je FZH Massage automatisch toestemming om contact met je op te nemen, zodat ik je de informatie kan verstrekken.

Je naam, telefoonnummer en mailadres zijn daarvoor voldoende.

Stuur mij s.v.p. nooit via mail je medische gegevens toe.

Je gegevens worden niet gebruikt om een nieuwsbrief te sturen.

Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden m.u.v. de belastingdienst (wettelijke regel), je kunt ze wel zelf altijd inzien, eventueel laten corrigeren en laten vernietigen( volgens de wettelijke regels). 

Je gegevens worden volgens de wettelijke regels bewaard.

De gegevens voor de factuur (naam,adres, postcode en woonplaats) worden digitaal verwerkt in een beveiligde computer.

Je medische gegevens staan alleen op papier en worden in een afgesloten kast bewaard.


W.W.K.G.Z. Klachtenregelingsservice & WTZA

FZH Massage is sinds 2020 aangesloten bij de klachtenregelingsservice WKKGZ  via het Nederlands Genootschap voor Sport en Wellnessmassage te Bilthoven. Ook per 2022 bij het WTZA.

Klachtenregelingsservice volgens de wet WKKGZ:

Stel je bent ontevreden over je bezoek aan de masseur. Wat kan je dan doen?;

Stap 1. Bespreek uw ontevredenheid met de masseur

Als u niet tevreden bent over de communicatie, de kwaliteit of over iets wat de masseur heeft gedaan of juist niet heeft gedaan, bespreek dit dan eerst met de masseur. Zo lang de masseur niet weet dat u ontevreden bent, kan de masseur niets doen aan uw ontevredenheid.

Als u er samen niet uitkomt of als u het lastig vindt om een gesprek met de masseur aan te gaan, dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris.

Stap 2. Neem contact op met de klachtenfunctionaris

De klachtenfunctionaris kan u helpen bij het vinden van de juiste weg voor de behandeling van uw klacht. De klachtenfunctionaris is onpartijdig en onafhankelijk en luistert, informeert, adviseert en kan proberen te bemiddelen tussen u en de masseur. De klachtenfunctionaris doet geen uitspraak over wie er gelijk heeft.

Als na inzet van de klachtenfunctionaris het probleem of de klacht niet naar uw tevredenheid is opgelost, dan kan de klachtenfunctionaris u informeren over de verdere mogelijkheden die er zijn om uw klacht voor te leggen zoals de klachtencommissie of de geschillencommissie.

Wilt u contact met de klachtenfunctionaris, dan kunt u bellen, mailen of een klachtenformulier invullen:

Naam klachtenfunctionaris: Corine Ottevanger

Klachtenformulier: www.ngsmassage.nl/klachtenformulier

Mailadres: klacht@ngsmassage.nl -Telefoonnummer: 06-21331090


Kosten

Aan de inzet van de klachtenfunctionaris zijn geen kosten verbonden. Voorwaarde voor de inzet van de klachtenfunctionaris is echter wel dat de masseur lid dient te zijn van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en/of is aangesloten bij de NGS Klachtenservice Wkkgz.

Weergave klachtenproces

Situatie=Cliënt is ontevreden 

stap 1= gesprek cliënt met sportmasseur

Cliënt tevreden? ja/nee 

stap 2 bij nee = klachtenfunctionaris behandelt klacht

 

Cliënt tevreden? ja/nee 

stap 3 bij nee= klachtenfunctionaris informeert cliënt over vervolgmogelijkheden zoals klachtencommissie en/of geschillencommissie