FZH MASSAGE & PILATES

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en ontspanningsmassages en pilates lessen bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.                                                    Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

 
 

Meer informatie over fascia release & triggerpointtherapie!


Deze masseur is gespecialiseerd en specialiseert zich nog steeds in triggerpoint én fascia release;


Franciska is een triggerpoint behandelaar opgeleid door Triggerpointcoach. Een Triggerpoint behandelaar heeft als doel om cliënten te begeleiden bij de dagelijkse zelfbehandeling van triggerpoints (verstopte pijnlijke knelpunten in spieren). 


Dat betekent niet meer en minder dat ik je leer hoe je stukjes van pijnlijke spieren zelf dagelijks kunt masseren met eenvoudige massagegrepen. 


 

Indien je triggerpoints dagelijks zelf ook behandeld kun je namelijk in korte tijd nog veel grotere resultaten boeken dan wanneer je het om de week of om de zoveel tijd door een behandelaar laat doen. 


Ik zie het als een voorrecht om jou te mogen masseren en je triggerpoints te kunnen behandelen. Maar ik heb dus ook de knowhow om jou, indien je dat zelf graag wilt, daarnaast ook aan te leren hoe je deze triggerpoints zelf kunt leren te behandelen. 


In de opleiding tot triggerpoint behandelaar heb ik gelukkig ook het grote voordeel van fascia release ontdekt. Fascia Release is het losmaken van alle bindweefsel en structuren rondom de botten en zoals  de weefsels rondom spieren, rondom de banden, verklevingen in weefsels, weefsels rondom littekens. Hiervoor zijn diverse methoden en een westerse en oosterse benadering. Voor alle methoden en benaderingen is wel iets te zeggen.

 

Sinds 2017 ben ik mij daarom ook actief in het verdiepen in de behandelmethodes van de fascia. Want een triggerpoint goed loskrijgen kan niet zonder fascia release.  Dit zodat ik het het beste kan gebruiken en inzetten bij de juiste persoon.


De FZH TriggerMassage is een triggerpointbehandeling met aansluitend een korte massage. Hierbij leg ik je vervolgens uit en leer ik je aan hoe je je zelf kunt leren dagelijks te behandelen.  . Deze behandeling duurt in totaal 60 minuten. 


Triggerinfo.pdf (520.71KB)
Triggerinfo.pdf (520.71KB)