MASSAGE EN PILATES BIJ JOU AAN HUIS & OP LOCATIE

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en wellnessmassage bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.   Tevens pilates privé en groepslessen in heel Noord-Holland                         Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

 Welkom!  Je bent geland op de website van FZH Massage & Pilates! 

Hét betrouwbare adres in Noord-Holland voor de beste mogelijke, gecertificeerde,

 veilige en vaardige sport en wellnessmassage,  en pilates! 

Professioneel masseur en sportinstructeur Franciska komt naar jou toe op de plek 

én het moment dat het voor jou het beste uitkomt.  

***

Tijdens de Corona pandemie werk ik verantwoord en geheel volgens het massageprotocol van het Genootschap van Sport en Wellnessmasseur (NGS) en eigenlijk helemaal niet zo heel veel anders dan anders. 😉 Elke cliënt ligt altijd op schone handdoeken en is er reiniging van alle materialen tussen elke behandeling door. Alleen draag ik nu ook een mondmasker en ontsmet en was ik nog vaker mijn handen. 

Voorafgaande aan elke afspraak neem ik wel even extra contact met u op om u een paar gezondheidsvragen te stellen. Indien u deze vragen niet positief kunt beantwoorden verplaatsen we veiligheidshalve de afspraak,zonder bijkomende kosten, naar 1 of 2 weken later. 

Deze vragen stel ik natuurlijk ook aan mezelf voordat ik op pad ga iedere dag. 😊Sportmassage, Zwangerschapsmassage, Voetreflexzonemassage, Zwangerschapsmassage, Oncologische massage, Fascia Release & triggerpointbehandelingen, Meridiaan massage, Cupping, Guasha, 

Blessure-preventieve instructies, Perfect Pilates, Traditional Pilates, Pilates op Maat.

Nederlands, Engels, Frans, Italiaan, Duits gesproken 

 

Franciska geeft gecertificeerde, veilige oncologische massage. Aangepaste zachte hand/voet en/of lichaamsmassages op maat aangepast aan de dag en situatie met meer flexibelere reserveringsvoorwaarden. 

 Dankzij de recentste bij en nascholingen over de kennis van fascia release heb je bij FZH Massage met veel minder behandelingen een groots en langdurig resultaat. Franciska is een gepassioneerd fascia behandelaar en kijkt naar het lichaam als geheel.

Pilates les in groepsverband en ook privé bij jou aan huis, op het werk of op locatie! Franciska is begonnen als privé instructeur maar geeft onderhand op diverse locaties wekelijks pilates groepsles. Ook laat ze zich graag inhuren voor tijdelijke waarnemingen en komt zodoende op de mooiste (sport)locaties in  Noord-Holland. 

 Voor Zwangerschapsmassage & pre- en postnatale pilates begeleiding ben je bij Franciska ook aan het juiste adres! Dankzij bij en nascholingen is haar kennis paraat en ben je in veilige, zachte en rustige handen.

 

Deze masseur is een zorgmasseur, dat betekent dat Franciska samen werkt samen met fysiotherapeut, osteopaat, podoloog en overige therapeuten. Samenwerken is de toekomst. Bijscholing zorgt voor parate kennis en het op tijd kunnen herkennen van rode vlaggen, adviseren en tijdig doorverwijzen zodat onnodig blessureleed en/of tijd/geld verlies wordt voorkomen. Dat geeft een veilig gevoel!

Franciska is sinds 1 december 2019 Aromasseur en brengt op vrijwillige basis 4-16 gratis handmassages naar/aan oudere mensen die in bejaardentehuizen in haar omgeving wonen.