MASSAGE EN PILATES BIJ JOU AAN HUIS & OP LOCATIE

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en wellnessmassage bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.   Tevens pilates privé en groepslessen in heel Noord-Holland                         Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

 Welkom op de website van FZH Massage & Pilates! 

Hét betrouwbare adres in Noord-Holland voor hoogwaardige, 

gecertificeerde, veilige en vaardige Sport- en Wellnessmassage en Pilates lessen.

Professioneel masseur- en sportinstructeur Franciska komt naar jou toe met mobiele tafel of massagestoel, handdoeken en oliën. Wel zo ontspannen!

***

 Ook in 2022, na de Corona pandemie werk ik verantwoord en geheel volgens het massageprotocol van het Genootschap van Sport en Wellnessmasseurs (NGS).

En eigenlijk helemaal niet zo heel veel anders dan anders. 😉 

Elke cliënt ligt altijd op schone handdoeken en is er reiniging van alle materialen tussen elke behandeling door. 

Alleen draag ik nu ook een mondmasker als dat wordt voorgeschreven door de overheid, het NGS of als het op prijs wordt gesteld door mijn cliënten en/of  ontsmet  ik mijn handen extra met alcohol i.v.m. zeep en water.

Voorafgaande aan elke afspraak vraag ik u om u zelf de vraag te stellen of u voldoende fit bent om gemasseerd te worden. Bij griep en verkoudheidsklachten overleg ik graag even. In geval van ziekte verplaatsen we veiligheidshalve de afspraak, zonder bijkomende kosten.

Deze gezondheidsvragen stel ik natuurlijk ook aan mezelf , iedere dag voordat ik op pad ga , en verder test ik mijzelf en mijn gezin extra vaak . 

Wel zo verantwoordelijk.😊


*Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits gesproken. 

Franciska is een gepassioneerd fascia behandelaar en kijkt naar het lichaam als geheel. Dankzij de meeste recente bij- en nascholingen over de kennis van bindweefsel/fascia release op zowel het gebied van de massage heb je bij FZH Massage groter en langduriger resultaat. Pilates les in groepsverband en privéles bij jou aan huis, op het werk of op locatie! Traditionele Pilates is mooi en sierlijk en wordt vaak geprefereerd door dansers en jonge mensen zonder blessures en klachten. Perfect Pilates is echter pilates op maat gemaakt en leert je wat bij jou past en leg uit waarom. Beide zijn mogelijk bij Franciska maar beter voor je lichaam is natuurlijk pilates op maat. Dankzij diverse bij en nascholingen ben je altijd, ook na blessures of bij/na ziekte welkom in de pilates prive en groepsles van Franciska.  

 

Gecertificeerde, veilige oncologische massage. Aangepaste zachte hand/voet en/of lichaamsmassages op maat aangepast aan de dag en situatie met meer flexibelere reserveringsvoorwaarden. Ook jaren nadat u gezond bent verklaard kunnen er nog klachten optreden, en kunnen we samen naar verlichting zoeken.

 

 Deze masseur is een zorgmasseur, dat betekent dat Franciska samen werkt met haar collega masseurs en pilates instructeurs, met fysiotherapeuten, de osteopaat, de podoloog en met diverse fascia en triggertherapeuten. Samenwerken is de toekomst. 


Bijscholing zorgt voor parate kennis en het op tijd kunnen herkennen van rode vlaggen, adviseren en tijdig doorverwijzen zodat onnodig blessureleed en/of tijd/geld verlies wordt voorkomen. Dat geeft een veilig gevoel en stimuleert Franciska tot continue presteren en enthousiasme!


Gezond leven is zorgen voor balans tussen lichaam en geest, balans tussen arbeid en rust, eten en drinken.