FZH MASSAGE& PILATES

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en wellnessmassage bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.   Tevens pilates privé en groepslessen in heel Noord-Holland                         Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

Wie en wat is FZH Massage& Pilates...

 


FZH staat voor Franciska Zech-Hillebrand, meisjes naam is Franciska Zech. Ik ben 46 jaar, getrouwd met Marcel en moeder van 2 sportieve zoons. In 2004 ben ik naast mijn vaste baan in de trust afgestudeerd als gediplomeerd sportmasseur en werd ik in de avonduren en weekenden werkzaam als verzorger & sportmasseur bij voetbalvereniging OSV in Amsterdam. 

In 2007 heb ik het roer omgegooid en prioriteit gegeven aan het moederschap en ben ik na een paar jaar weer gaan werken maar dan op parttime basis. Deze keuze maakt me nu nog steeds erg gelukkig. 

Sinds 2012 vertegenwoordig ik het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs en masseer ik met regelmaat bij sport en promotie evenementen in de regio Noord-Holland. (30 km van Amsterdam Noord, Amsterdam Marathon, Dam tot Damloop et cetera)

Sinds 2017 geef ik pilatesles, in beginsel vooral privéles bij mijn cliënten aan huis, maar tegenwoordig ook op een paar vaste plekken wekelijkse groepslessen. Maar incidentele waarnemingen vind ik ook erg leuk om te doen omdat ik hierdoor kan kennis maken met verschillende soorten sportscholen en pilates-studio's en hun cliënten hierdoor kan leren kennen.  In mijn jonge vitale jaren kan ik daar denk in nog veel van leren en zo kom ik ook weer op hele mooie scholen en ontmoet ik de leukste mensen.

Sinds december 2019  ben ik Aromasseur en geef ik in mijn vrije tijd gratis handmassages in bejaardentehuizen. Hierbij word ik gesponsord met de massage olie van Chi. Wie goed doet, goed ontmoet en zo draag ik mijn steentje weer bij .

Kennis is macht, samenwerken is kracht. Het komende jaar heb ik als doelstelling om mijn massage technieken en kennis verder te blijven ontwikkelen volgens de laatste ontwikkelingen. Vervolgens wil ik deze kennis blijven proberen te verbinden met mijn pilates en sportles vaardigheden ... dit zodat ook deze lessen op een hoog niveau blijven en steeds meer  geschikt worden voor ieder mens, met en zonder blessures/begrenzingen. Ik werk al jaren samen met diverse therapeuten en ken mijn rode vlaggen, op tijd doorsturen is heel erg belangrijk voor het vertrouwen en bespaart veel erger,  tijd en kosten. Veilige massages en veilige lessen zijn daar waar ik voor sta!

Mijn grote vaste cliëntenkring motiveert mij en stel me in staat om mijn kennis steeds verder te kunnen verdiepen en uit te breiden waardoor ik, anno 2020,  een hoogstaand, breed en gevarieerd dienstenpakket aan kan bieden. 

Ik werk vooral ochtend en voormiddag en avond en buiten de spitsuren om. Ik masseer niet meer in een bedrijfsruimte maar ga naar mijn cliënten toe en kom bij hun aan huis, op het werk en ga ook met regelmaat naar zakelijke evenementen en feestlocaties. Dit omdat ik het erg leuk vind om door heel Noord-Holland te rijden en zo kom ik op de mooiste plekjes en heb ik een gevarieerde dag.

Sportieve groet, Franciska

Massage & Pilates Curriculum Vitae van Franciska 

2020 Opleiding AALO-sportinstructeur Bodyshape (april)
2020 Bijscholing 4xT ArtroFit Pilates (maart) Pilates Peri-Partum (mei) Pilates na borstkanker (juli)
2019  Bijscholing en verdieping fascia release Module 2 TriggerpointCoach, met certificaat
2019  Basisopleiding AALO-sportlesinstructeur basisopleiding, met certificaat
2019  Pilates instructeur didactische verdiepingsopleiding voor professionals II, Snoeck, met certificaat
2019  Pilates en rugklachten, met certificaat FysioPhysics
2019 Triggerpointcoach III, met certificaat 
2018 Bijscholing Fascia release van buik en organen fascie, met certificaat
2018 Workshop Guasha Massage, met certificaat
2018 Verdiepingsworkshop Meridianenmassage, met certificaat
2018 Bijscholing Pilates voor Senioren en pilates Bodyshape, met certificaat FysioPhysics
2017 Triggerpointcoach II, met certificaat Triggerpointcoach
2017 Fascia + disfunctie Basistraining, met certificaat Triggerpointcoach
2017 Perfect Pilates opleiding, met diploma FysioPhysics
2017 Pilates instructeur basisopleiding, met diploma NIFAA/Snoeck
2016 Masterclass stoelmassage op maat, met certificaat
2016 Thaise Yoga massage cursus, met certificaat
2016 Masterclass Massage in de Praktijk, met certificaat
2015 Triggerpoint Coach I, met certificaat Triggerpointcoach
2014 Zwangerschapsmassage cursus, met certificaat
2014 Stoelmassage cursus, met certificaat
2014 Cupping massage cursus, met certificaat
2013 Meridianenmassage opleiding, met diploma NESPG
2012 Voetreflexzone massage opleiding, met diploma NESPG
2012 Cursus Therapeutische ontwikkeling (verdieping v.d. anamnese), met certificaat
2011 Rode Kruis EHBO-avondcursus, met diploma
2006 Blessurepreventie cursus, met certificaat
2005 Rode Kruis EHBO-opleiding, met diploma 
2004 Sportmassage opleiding, met diploma NGS & NESPG
1995 Middelbare Hotelschool, met diploma
1991 MAVO, met diploma