MASSAGE EN PILATES BIJ JOU AAN HUIS & OP LOCATIE

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en wellnessmassage bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.   Tevens pilates privé en groepslessen in heel Noord-Holland                         Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

Wie en wat is FZH Massage& Pilates...

FZH staat voor Franciska Zech-Hillebrand, meisjes naam is Franciska Zech. Ik ben 47 jaar, getrouwd met Marcel en moeder van 2 sportieve zoons Sam en Jim. 

Ik kom oorspronkelijk uit de horeca en heb na het afronden van de hotelschool een paar jaar in Frankrijk en Italië gewerkt. In 1997 ben ik weer teruggekomen naar Nederland en ben ik via de horeca overgestapt naar het bedrijfsleven.  In 2004 ben ik naast mijn vaste baan afgestudeerd als gediplomeerd sportmasseur en was ik overdag werkzaam als administratief medewerker op het hoofdkantoor van een van de grootste brouwerijen van Nederland en  in de avonduren en weekenden als verzorger & sportmasseur bij voetbalvereniging OSV Amsterdam. 

In 2007 werd ik moeder en heb ik het roer omgegooid. Sindsdien geniet ik van het moederschap en werk ik op parttime basis als zelfstandig klein ondernemer. Deze keuze maakt me nog steeds heel erg gelukkig. Mijn hobby's zijn: tijd doorbrengen met mijn gezin en familie, dieren, lezen, muziek, pilates, hardlopen, skeeleren en vrijwilligerswerk. Tevens hou ik ervan om mijzelf te verrijken met en uit te dagen en te prikkelen met nieuwe kennis en levens-uitdagingen of welk vlak dan ook! Ik smul van chocolade en ijs en hou enorm van lekker & gezond eten!

Kennis is macht, samenwerken is kracht. De komende jaren heb ik als doelstelling om mijn massage technieken en kennis steeds verder te blijven ontwikkelen en verdiepen volgens de laatste ontwikkelingen. Vervolgens wil ik deze kennis waar dat maar kan blijven verbinden met mijn pilates en sportles vaardigheden. Dit zodat ik ook deze lessen op een hoog niveau mag aanbieden en zoveel mogelijk groepslessen in mijn omgeving geschikt worden voor meer mensen, met en zonder blessures/begrenzingen. Ik werk samen met diverse therapeuten en ik ken mijn rode vlaggen, op tijd adviseren en doorverwijzen is belangrijk voor het vertrouwen en bespaart veel erger, tijd en kosten. Veilige massages en veilige pilateslessen zijn daar waar ik voor sta.

Mijn grote vaste cliëntenkring motiveert mij en stel me in staat om mijn kennis steeds verder te kunnen verdiepen en uit te breiden waardoor ik nu een hoogstaand, breed en gevarieerd dienstenpakket aan kan bieden. 

Het aanbieden van oncologische massages tegen normale tarieven en het vrijwillig therapeutische handmassages geven in verzorgingstehuizen is een behandeling die me iedere keer weer nederig dankbaar stemt dat ik iets kan/mag doe n en me inspireert om nog weer meer over het lichaam te leren.

Ik werk vooral overdag en 's avonds. Ik  ga alleen nog maar naar mijn cliënten toe en kom bij hen aan huis, of op het werk en ga ook met regelmaat naar zakelijke evenementen en feestlocaties.  Ik vind het erg leuk vind om door heel Noord-Holland te rijden en zo kom ik op de mooiste plekjes en heb ik ieder dag weer een gevarieerde dag met voldoende tijd voor werk en mijn gezin. Over een paar jaar als mijn kinderen weer een stuk zelfstandiger zijn lijkt het me erg fijn om in een maatschap te mogen werken bij een sportschool of fysiotherapeut en/of andere behandelaars. Voor nu geniet ik van mijn vrijheid.

Sportieve groet, Franciska