FZH MASSAGE & PILATES

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en ontspanningsmassages en pilates lessen bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.                                                    Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

 
 

Wie is FZH van FZH Massage& Pilates...


FZH staat voor Franciska Zech-Hillebrand, mijn meisjes naam is Franciska Zech. 

Ik ben 44 jaar, getrouwd met Marcel en moeder van 2 sportieve zoons. Ik kom oorspronkelijk van de Veluwe uit Gelderland en heb vele jaren gewerkt in de hotellerie in binnen en buitenland en ben uiteindelijk terecht gekomen in het kantoorwezen in Amsterdam. 

In 2004 ben ik naast mijn vaste baan afgestudeerd als gediplomeerd sportmasseur en werd ik in de avonduren en weekenden ook werkzaam als verzorger & sportmasseur bij voetbalvereniging OSV in Amsterdam. 

In 2007 heb ik het roer omgegooid en gekozen voor het moederschap in combinatie met het masseren in deeltijd. Deze keuze maakt me nu nog steeds erg gelukkig. 

Mijn steeds grotere vaste cliëntenkring heeft me gemotiveerd en in staat gesteld om mijn kennis steeds verder ter verdiepen en uit te breiden waardoor ik nu in staat ben een breed en gevarieerd dienstenpakket aan te kunnen bieden. 

Sinds 2012 vertegenwoordig ik het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs en masseer ik met regelmaat bij sport en promotie evenementen in de regio Noord-Holland. (30 km van Amsterdam Noord, Amsterdam Marathon, Dam tot Damloop et cetera)

Ik werk parttime en zoveel mogelijk in de dag en avonduren buiten de spits om. Ik masseer bij mijn cliënten bij hun aan huis, kom bij hen op het werk maar ga ook met regelmaat naar zakelijke evenementen en feestlocaties.

Sinds 2017 geef ik naast massages ook pilates lessen, zowel privéles aan huis als groepslessen door de hele regio. Tevens kan men mij inhuren voor pilates waarnemingen.

Mijn intentie is om ook mijn sportinstructeur vaardigheden de komende jaren te verbreden en mijn sportles soorten te verdiepen.


Curriculum Vitae van Franciska Zech-Hillebrand


2019: Interne Bijscholing 4xT ArtroFit Pilates 

2019: Bijscholing en verdieping fascia release Module 2 TriggerpointCoach

2019: Bijscholing AALO sportlesinstructeur basisopleiding (januari)

2019: Pilates instructeur verdiepingsopleiding voor professionals II (Snoeck) (januari)

2019: Bijscholing Pilates en rugklachten (januari met certificaat)

2018: Bijscholing fascia release van buik en organen fascie (december)

2018: Bijscholing Pilates Senioren en hulpmiddelen,  met certificaat

2018: Workshop Guasha massage, met certificaat

2018: Verdiepingsworkshop Meridianenmassage, met certificaat

2017: Fascia + disfunctie Basistraining, met certificaat Triggerpointcoach

2017: Perfect Pilates opleiding, met diploma Fysio Physics

2017: Pilates instructeur basis opleiding I, met diploma NIFAA/Snoeck
2016: Masterclass I +II  Stoelmassage op Maat, met certificaat
2015 -2018: Triggerpoint Coach opleiding, module 1+2+3, met certificaten
2014: Zwangerschapsmassage cursus, met certificaat
2014: Stoelmassage cursus, met certificaat
2014: Cupping massage cursus, met Bellabaci certificaat
2012- 2013: Meridianenmassage opleiding, met diploma NESP
2011-2012: Voetreflexzone massage opleiding, met diploma NESPG
2011-2012: Cursus Therapeutische ontwikkeling met certificaat
2010-2011: Rode Kruis EHBO avondcursus, met diploma
2005 -2006: Blessurepreventie cursus, met certificaat
2004-2005: Rode Kruis EHBO opleiding, met diploma 
2003-2004: Sportmassage opleiding, met diploma NGS & NESPG