MASSAGE EN PILATES BIJ JOU AAN HUIS & OP LOCATIE

Gecertificeerde, veilige en vaardige sport en wellnessmassage bij jou aan huis, op het werk en op locatie in Amsterdam en de regio Noord-Holland.   Tevens pilates privé en groepslessen in heel Noord-Holland                         Tel.06-53894847      info@fzhmassage.nl          

Wie en wat is FZH Massage& Pilates...

FZH staat voor Franciska Zech-Hillebrand, meisjes naam is Franciska Zech. Ik ben 46 jaar, getrouwd met Marcel en moeder van 2 sportieve zoons Sam en Jim. Ik kom oorspronkelijk uit de horeca en vervolgens het zakenleven en heb een paar jaar in Frankrijk en Italië gewerkt.

 In 2004 ben ik naast mijn vaste baan in de trust in Amsterdam afgestudeerd als gediplomeerd sportmasseur en werd ik in de avonduren en weekenden werkzaam als verzorger & sportmasseur bij voetbalvereniging OSV Amsterdam. 

In 2007 heb ik het roer omgegooid en geniet ik van het moederschap en werk ik nu  op parttime basis als zelfstandig klein ondernemer. Deze keuze maakt me nog steeds erg gelukkig. Mijn hobby's zijn mijn gezin, dieren, lezen, muziek, pilates, hardlopen, skeeleren, vrijwilligerswerk doen en mijzelf continue uitdagen en prikkelen met nieuwe kennis en levens-uitdagingen of welk vlak dan ook! Ik hou van chocolade en lekker eten!

Kennis is macht, samenwerken is kracht. De komende jaren heb ik als doelstelling om mijn massage technieken en kennis steeds verder te blijven ontwikkelen en vervolgens te verdiepen volgens de laatste ontwikkelingen. Vervolgens wil ik deze kennis waar dat maar kan blijven verbinden met mijn pilates en sportles vaardigheden. Dit zodat ik ook deze lessen op een hoog niveau mag aanbieden en zoveel mogelijk groepslessen in mijn omgeving geschikt worden voor meer mensen, met en zonder blessures/begrenzingen. Ik werk samen met diverse therapeuten en ik ken mijn rode vlaggen, op tijd adviseren en doorverwijzen is belangrijk voor het vertrouwen en bespaart veel erger, tijd en kosten. Veilige massages en veilige pilateslessen zijn daar waar ik voor sta.

Mijn grote vaste cliëntenkring motiveert mij en stel me in staat om mijn kennis steeds verder te kunnen verdiepen en uit te breiden waardoor ik nu een hoogstaand, breed en gevarieerd dienstenpakket aan kan bieden. 

Het aanbieden van oncologische massages tegen normale tarieven en het vrijwillig therapeutische handmassages geven in verzorgingstehuizen is een behandeling die me iedere keer weer nederig dankbaar stemt dat ik iets kan/mag doen en me inspireert om nog weer meer over het lichaam te leren.

Ik werk vooral overdag en 's avonds. Ik  ga alleen nog maar naar mijn cliënten toe en kom bij hun aan huis, op het werk en ga ook met regelmaat naar zakelijke evenementen en feestlocaties.  Ik vind het erg leuk vind om door heel Noord-Holland te rijden en zo kom ik op de mooiste plekjes en heb ik een gevarieerde dag. Over een paar jaar als mijn kinderen weer een stuk zelfstandiger zijn lijkt het me erg fijn om in een maatschap te mogen werken bij een sportschool of fysiotherapeut en/of andere behandelaars. Voor nu geniet ik van mijn vrijheid.

Sportieve groet, Franciska